HiFi Center

store

About

God vejledning og oplevelser i særklasse hos HiFi Center Jylland

Vil du have stilrent design og kvalitet i særklasse? Så er du kommet til det rette sted. Hos HiFi Center Jylland forhandler vi de førende brands på markedet inden for fladskærme, musiksystemer, højttalere og multimedieprodukter. Det er kombinationen af teknologisk innovation, stilrent design og brugervenlighed, der kendetegner disse produkter.

Når du køber hos HiFi Center Jylland, er du sikret et højkvalitetsprodukt med en lang levetid og et tidløst design. Vi tror på, at godt håndværk og god service skal hænge sammen, og vi garanterer dig en lyd- og billedoplevelse i særklasse.

DETALJERNE SKABER HELHEDEN

Hos HiFi Center Jylland er kvaliteten i højsædet. Når du vælger et eller flere produkter, er det vigtigt, at detaljerne passer ind i et større billede. Derfor sætter vi en ære i at give dig en individuel og professionel rådgivning, når du skal indrette dit hjem. Vi lytter til dine behov og forventninger, og giver gerne både råd og vejledning. Vi hjælper også gerne ved større projekter. Vi har en indretningsarkitekt til rådighed, som giver individuel vejledning i forhold til dit hjem og behov, så du får den bedst mulige rådgivning og oplevelse.

DIN TILFREDSHED ER VORES MÅL

Det vigtigste for os hos HiFi Center Jylland er, at du er tilfreds. Vi sætter en ære i at give dig den bedste oplevelse, og derfor hjælper vi dig gerne under hele processen, lige fra du vælger produktet, til det er leveret og installeret. Vores kompetente montører giver dig desuden en grundig instruktion i brugen af dine produkter, så du er helt fortrolig med teknologien allerede fra start.

 

Normal opening hours

Monday - Friday: 09:30-17:30
Saturday: 09:30-14:00
Sunday: Closed

Products available

  • Hi-Fi
    • CX
    • AX Series
    • Azur